terminalmap02

Vetëshërbim me Para në Dorë

Jemi përpjekur të mbulojmë sa më shumë zona në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fush-Krujë dhe rrethina, për të qenë sa më afër jush me terminalet me vetëshërbim. Ndërkohë po shtojmë terminale të  reja çdo ditë, kështu që jini vigjilent!

400 Lokacione

Të pozicionuara në 4 qytete kryesore dhe qytezat përreth tyre

Në Punë 24 orë në ditë, 7 ditë të javës

Terminalet tona nuk fiken kurrë, për t’ju dhënë juve akses kurdo

Vetëm Para “Cash” (të thata)

Vetëshërbehuni duke zgjedhur shërbimin që keni nevojë dhe paguani vetëm me para në dorë (të thata), vetëm sigurohuni që të jetë shuma e saktë, pasi terminalet nuk kthejnë kusur!

WordPress Theme built by Shufflehound.

© 2016-2018 Pay & Go. All Rights Reserved.