Dyqanet e Autorizuara Pay&Go

OSHEE apo fatura UK? Rimbushje e numrit të telefonit? Pagesa e internetit dhe TV? Apo gjoba ende të papaguara?

Nuk është nevoja të nxitoni, merrni kohën që ju duhet dhe paguani faturat tuaja në pak sekonda. Shkoni në pikën më të afërt të autorizuar Pay&Go dhe pagesat tuaja do kryhen nga punonjësi i dyqanit. Tashmë janë rreth 200 pika shitjeje ku ju mund të shkoni dhe të paguani.

Çfarë është Dyqani me Një Ndalesë Pay&Go?

Çdo lloj dyqani, që ofron shërbime të shumëlllojshme

Çdo lloj dyqani, pavarësisht madhësisë, markës apo vendodhjes

Dyqane që ofrojnë Shërbime Pagesash nëpërmjet platformës Windows Terminal të Pay&Go

Dyqane që përmbajnë qartazi materiale komunikimi dhe marketimi të markës Pay&Go

WINDOWS TERMINAL FINAL-01

Bëhuni Agjent

Administroni një dyqan apo rrjet dyqanesh tuaja?

 Doni të ofroni produkte të shumëllojshmë, përpos aty që ofroni tashmë në dyqanin tuaj? Shikoni një interes të shtuar në pagesa të ndryshme shërbimesh? Keni një kompjuter personal dhe një lidhje interneti që ju shpenzon kohë dhe para në vend që të gjenerojë të ardhura?

Mund të na kontaktoni në çdo kohë dhe do të jemi të lumtur t'ju informojmë mbi çdo përparësi dhe benefit që kontrata e Agjentit Pay&Go ofron.

WordPress Theme built by Shufflehound.

© 2016-2018 Pay & Go. All Rights Reserved.